Car climbing day! - Reisverslag uit , van Eva Beurskens - WaarBenJij.nu Car climbing day! - Reisverslag uit , van Eva Beurskens - WaarBenJij.nu

Car climbing day!

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

12 Februari 2009 | ,

Vandaag de tweede werkdag gehad. Gister hebben we vlakbij het hotel geschoten, bij een ruine. Ik in een soort orientaalse breiwerken. Dit alles is blijkbaar voor een brei-kledingmerk. Gelukkig hebben we een hele goeie styliste die van alles iets tofs weet te maken.
Gistermiddag zijn we naar een prachtig strand geweest. Daar eerst lekker geluncht en vervolgens op het strand en bij de rotsen wat foto’s gemaakt. Er was niemand aan het zwemmen omdat de golven veel te groot waren, maar dus wel erg spectaculair om naar te kijken! Onze zieke fotografie assistent, Fabi(an), was voor twee foto’s even medemodel.. Heel erg gelachen ;) De crew is echt heel gezellig. Die bestaat verder nog uit: Peter, fotograaf; Petra, producer; Marion, styliste en Janine, visagiste.. Gisteravond is Jill aangekomen. Vandaag heel gezellig mee gewerkt en het is altijd relaxt om ook Nl te kunnen praten!
Het was wel een lange dag. Om 6:00 al in de make-up… Daarna nog een uurtje m’n theorie-examenboekje doorgelezen en toen naar het ontbijt. Met de auto reden we vervolgens naar een soort desert locatie voor een ‘road-trip’ reportage. Dus op de auto klimmen met hakken en al, toen klom de fotograaf in de andere auto om op gelijke hoogte te zijn, en toen was het car climbing day :p
Daarna nog in een hele mooie baai geluncht en verder gereden om de shoot van gister af te maken. Het waaide inmiddels heel erg, dus het was gewoon koud daar.
In het hotel nog even gezwommen, avondeten en nu lekker naar bed. Toch best kapot van zo’n dag.

Tot snel, xxx