Eventjes op en neer.. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Eva Beurskens - WaarBenJij.nu Eventjes op en neer.. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Eva Beurskens - WaarBenJij.nu

Eventjes op en neer..

Door: Eva

Blijf op de hoogte en volg Eva

22 Januari 2009 | Spanje, Madrid

Hello allemaal!

Zit nu op het vliegveld van Munchen. Ik wist gister rond 12 ook nog niet dat dit het plan was voor vandaag dus dat was een kleine verrassing. Eigenlijk zou ik morgen een opdracht hebben in Dusseldorf, 2,5 uurtjes met de trein, dus dinsdagavond op weg dacht ik. Bel ik maandag voor de details, vertelt max opeens dat de shoot niet in Dusseldorf is maar op Tenerife! En de goedkoopste vlucht vertrekt natuurlijk om 7.20 en heeft drieee uur overstapwachttijd. Bleghh. Maar het leuke gedeelte: ik mag wel naar Tenerife. Dus vandaag heen, morgen werken, donderdag terug. Volgens mij is het daar wel lekker weer dus dat is iig fijn. En in m’n gegevens stond ook een hotelnaam dus die heb ik maar ‘s gegoogled en het is een of ander freaky 5-sterren oord! Dus het is wel fijn dat ik vanmiddag al om 3 uur aankom want dan kan ik misschien nog even een bezoekje brengen aan de volcanic spa-grot.. ofzo :p of een van de 5 zwembaden :D haha was zelf even helemaal in whoopie stemming gister. Hoop dat er een ook nog een beetje leuke crew rondloopt.
Aahh als ik nu naar buiten kijk hier komen er bakken met natte sneeuw uit de hemel vallen, dat vliegt niet lekker!! Heb echt een hekel aan dat alleen vliegen, bij elke hobbel, bobbel of geluidje zit ik rechtop in m’n stoel met van die grote ogen zoekend naar de zuurstofmaskers die uit het plafond komen vallen.. Grmbl.. nu pas 1 uur vliegen gehad, nog 4 te gaan.
Nou dit was het wel weer, laat nog wel even wat horen vanuit Tenerife, daar kan ik deze tekst ook pas versturen..

Kuss

(Ben ik weer. Zit nu te wachten op het vliegveld van Madrid, maar daarover later meer.)
Nou uiteindelijk in het vliegtuig in Munchen. Het sneeuwde nog steeds ontzettend en omdat de landingsbaan schoon gemaakt moest worden etc. heeft de vlucht uiteindelijk 2 uur vertraging gehad. Het hele vliegtuig zat vol met oude mensen. Ik denk dat de gemiddelde leeftijd rond de 55 lag. Bijna op Tenerife kregen we opeens enorme turbulentie. Niks voor mij.. Na geland te zijn ben ik eerst maar even een wc in gedoken om tot rust te komen, daarna een taxi naar m’n hotel. Was wel heel benieuwd. Aangekomen werd me gelijk een glaaje perzikjus of champagne aangeboden. Ik ontmoette ook gelijk hoofd van de productie: Britta. Ik schoof niet gelijk aan in de bar, eerst maar even naar m’n kamer, omkleden en moeheid af te schudden. Om half 8 stond het diner gepland en ik ging samen met Maria naar beneden, een Deens model die ook net was aangekomen. Aan tafel ontmoetten we de hele crew. Allemaal heel aardig en heel duits dus vooral met Maria gekletst. Het diner zelf was heerlijk. Een buffet waar ook live dingen voor je gemaakt werden, en een enorme selectie vruchten en toetjes. Daarna snel naar bed want ik was inmiddels al zo’n 15 uur in touw.

Om half 7 in de make-up de volgende dag. Tenminste dat dacht ik, mezelf dus nog een half uurtje slaap ontnomen. De kamer zelf trouwens was heerlijk. Best groot, zacht bed en een enorme badkamer met ligbad en tropische massage douche.
We schoten die dag in Santa Cruz, de hoofdstad van Tenerife. Het was een beetje bewolkt dus helemaal niet zo warm. Ik liep gewoon rond in m’n winterjas. De hele dag hebben we her en der straatjes overgenomen en het verkeer opgehouden. Maria moest zo’n tien keer over een zebrapad heen en weer ;) Veel starende toeristen in ieder geval. Toen we klaar waren met schieten was het strakblauw en de middag was dus ook lekker warm geweest. ‘s Avonds weer genoten in het restaurant, dit keer zelfs een chocoladefontein op de desserttafel! Twee nieuwe modellen waren net gearriveerd dus het was erg gezellig en eigenlijk tot wat te laat gebleven. Dat was voor mij geen probleem maar maria moest om kwart over 4 ‘s nachts de taxi hebben.. Ik sliep dus lekker uit de volgende ochtend, op m’n gemakje naar de ontbijtzaal en daarna nog even een rondje gelopen op het terrein. Echt niet normaal, exotische planten over heel het terrein, prachtige zwembaden, heerlijke ligbedden. Echt superdelux.

Toen maar afscheid genomen en ingepakt. Met de taxi naar het vliegveld en op weg naar huis. Alleen we hadden 20 min vertraging op Tenerife.. en ik zag de 20 minuten oplopen en mn 50 minuten overstaptijd slinken. Uiteindelijk op Madrid aangekomen en m’n vlucht naar Amsterdam gemist. Aahh! Dus naar de helpdesk waar we (nog een paar gestrande nl’s) een voucher kregen voor een hotel, diner en ontbijt. Daar heen verscheept en echt een smerig diner gehad. Natuurlijk is de vergelijking wat moeilijk, van dat hotel in Tenerife naar hier maar het was echt bleh. Volgende ochtend vroeg weer op weg naar het vliegveld (waar ze een mango en een zara hebben dus dat was dan wel weer fijn) en daar zit ik nu nog steeds met in ieder geval al weer een half uur vertraging. IK WIL NAAR HUIS!

xxx