Elle
Door: Eva
Blijf op de hoogte en volg Eva
04 September 2008 | Turkije, Istanbul
Hoii, Mehreba!
Jaja, ik kan inmiddels hallo zeggen en de Turkse stopwoordjes heb ik ook al onder de knie. Evet, tamam en chok. Alleen de betekenis van chok weet ik nog steeds niet, Sinan? ;)
Nou ik heb gister dus voor de Elle gewerkt! Eindelijk een editorial, mooie foto's! We gingen naar een soort afgelegen, vervallen campingterrein waar alleen nog zwerfdieren hingen. Koeien, een paard en heel veel honden.. Het idee was dat ik en 'm'n vriendje' (Daniel from Spain) een middagje de natuur in gingen. Dus lekker picknicken, tussen de bomen wandelen, op de grond hangen etc. Ik moest ook net doen of ik z'n haar knipte, maar dat ging een beetje mis... Dus Daniel mist nu een klein plukje haar, volgens mij had ie het niet door. Gelukkig :p Het was in ieder geval een hele relaxte dag, zo heerlijk om eindelijk weer een normale shoot te hebben. Dus ben weer vol goede moed voor de volgende twee en een halve week! De andere drie opdrachten die ik na Ankara nog gehad heb zijn niet echt het bespreken waard. Ik heb trouwens wel 1 foto.. die zet ik er zo wel op.
Gister is voor het eerst dat ik hier was de stroom uitgevallen. Het gebeurt blijkbaar wel vaker omdat we in een oud deel van de stad wonen. Dus we zaten hier gezellig met een paar kaarsjes. Gelukkig was het snel weer voorbij want we zijn hier nu een beetje Lost-addict. Die serie. We hebben drie boxen hier en we zijn denk ik een week geleden begonnen? Nu bij seizoen 2. Af en toe wordt het een beetje te freaky in dit huis, met flikkerende lichten en slaande deuren dus dan wordt lost ons iets te veel. We hebben heel het huis bij elkaar gegilde toen Oana aanklopte op het moment dat er in de serie iemand om zich heen aan het kijken was in de jungle met zo'n scary muziekje derbij.. heel pathetic :p Maar het geeft wel vermaak voor alle avonden dat we hier niet weg mogen. Er zit beneden serieus een man met een sleutel, die al grumpy kijkt als je om 9 uur nog even snel wat rantsoen wil gaan halen!
Vandaag moesten we pas om 12 uur beginnen, lekker uitgeslapen, en nu hebben we dus weer even een break. Houden jullie me een beetje op de hoogte van wat jullie allemaal doen? :)
xxxx
xxxx
04 September 2008 - 15:50
Anna:
Hé, dat klinkt echt supertof. En ik vind t wel een mooie foto. Hebben ze dat zwart gedaan omdat dat vrouwen daarzo (die dat volgensmij zo'n beetje allemaal doen) beter aan te spreken? Ik ben nu een intro aan t lopen op plaatsen die ik al ken (zoek de Trans! -> ong. vergelijkbaar met zoek de Witte de With in Rotterdam, wat vervelend is als je al weet waar die is) en begin volgende week aan colleges.
Geniet van t weer daar, aangezien t hier niet zo best is.
x -
04 September 2008 - 19:41
Sinan:
Zo ze hebben je wel een Turkse look gegeven Eva. :P
Verder klinkt het huis en alles wat er omheen gebeurt heel grappig.
Çok. Betekent : veel
Graag gedaan :)